Gewoon Anders sluit aan bij de hulpvraag. Wij staan open om bij voldoende aanvragen nieuwe zorg te leveren. Wanneer er voldoende vraag is naar dagbesteding zullen we een dagbestedingsgroep starten. Wij staan open voor alle ideeën en aanvragen.

Klachtencommissie: Wij sluiten aan bij de pijlers van de VGN en hebben een eigen klachtencommissie. Voor vragen over de klachtencommissie kunt u bij het cliëntservicebureau terecht. Wij zullen eerst de klacht zelf in behandeling nemen en met u in gesprek gaan omdat we het graag persoonlijk houden. Wanneer we er niet uit komen en u daar behoefte aan heeft, verwijzen  we naar een externe onafhankelijke commissie en gaan we samen op zoek naar een oplossing. Wij houden van openheid en gaan graag zelf met u in gesprek.

Regelmatig worden er kwaliteitsonderzoeken uitgevoerd bij onze cliënten om de kwaliteit van zorg op alle punten te controleren en te waarborgen.

Ons cliëntservicebureau geeft informatie over de zorg die we leveren, u kunt uw hulpvraag stellen en we kunnen een intake plannen om samen te bespreken hoe we bij u kunnen gaan aansluiten. Zoals u leest op deze site geven wij maatwerk en staan we open om overal in mee te denken en aan te sluiten waar mogelijk. Samen vinden we een antwoord op uw vraag of dat nu is bij Gewoon Anders  of elders. Wij kijken vrijblijvend en objectief met u mee.

U kunt ook hulp vraag bij een indicatie aanvraag of omzetting naar PGB.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag?

  1. !
  2. !
  3. Ongeldige invoer
  4. !